20% akció minden tetoválógépre és tetoválókészletre az első 50 vásárlónak!

Kérdésed van? Hívj minket! +36204457300

Blog

A sminktetoválás előnyei

Tetoválószaki
Tetoválószaki
2021.09.21 23:14
A sminktetoválás előnyei

Megint egy reggel, amikor ott állsz a tükör előtt, peregnek a percek és sem kedved, sem ötleted nincs, hogyan sminkeld ki magad ma. Macerás is, megint figyelni azt, hogy milyen a szemöldököd ideális íve, különben is, hogyan lesz megint mindkettő egyforma? Rengeteg érvünk van a sminktetoválás mellett, olvasd el a cikket.

Miért válaszd a sminktetoválást?

Végtelen sok oka van annak, hogy az emberek miért választják a tartós sminket, a sminktetoválást. Ebben a cikkben arra vállalkozunk, hogy összegyűjtjük azokat amiket a legtöbbször hallottunk. Fontos a sorrend is, a hatodik legtöbbet hallott indoktól az elsőig jutunk majd.

 

6: Tökéletes smink mindig

A sminktetoválás hatodik előnye a „mindig tökéletes smink”. Képzeld el, hogy este az ágyban, napközben a munkahelyeden, vagy akár sportolás közben is tökéletes a sminked úgy hogy nem kell állandóan frissítened. Ez hatalmas előny.

 

5: Természetes

Persze lehet természetellenes sminktetoválást is készíteni (láttunk már néhány rossz példát rá), de alapvetően a sminktetoválás akkor szép és akkor lenyűgöző, ha természetes. Sokan éppen emiatt is szeretik, hiszen olyan mintha nem is lenne.

 

4: Segíts spórolni

Gondolj abba bele, hogy hány sminkcuccot, hány színt, hány megoldást vásárolsz meg magadnak – mondjuk – egy év alatt úgy, hogy gyakran utólag derül ki, hogy nem áll neked jól, nem tetszik, nem is a te stílusod, vagy éppen jóval gyengébb minőségű a termék mint gondoltad. A sminktetoválás egyszeri kiadás, és nagyot tudsz vele spórolni.

 

3: Önbizalmat ad

Igen, önbizalmat ad, hiszen a nap 24 órájában minden pillanatban természetesen szép vagy. Kifejezetten igaz ez arra az esetre, ha van valamilyen – akár minden nap elfedendő – lehet, hogy csak téged zavaró (például) bőrhibád. Néha egyszerűen csak egy tartós javításra van szükséged, hogy gyönyörűnek érezd magad attól a pillanattól kezdve, hogy felébredsz, egészen addig a pillanatig, amíg lefekszel.

 

2: Felejtsd el a sminkgondokat

És most nem kifejezetten arra gondolunk, hogy elrontod, vagy nem áll jól, hanem az olyan hétköznapi helyzetekre, mint amikor azon gondolkodsz, kisminkeld-e magad a boltig, kell-e a strandra vagy az uszodába, esetleg egy esti bográcsozáshoz. Nem kell gondolkodj, rajtad a megoldás.

 

1: Idő

A sminktetoválással rengeteg időt takarítasz meg: csökkentheted a fárasztó reggeli rutint, anélkül, hogy szemceruzát, ajakceruzát/rúzst kellene a kezedbe venned, vagy nagy gonddal szimmetrikusra kellene formázni a szemöldöködet. Ha csak napi 15 percet töltöttél sminkkel, most éppen ennyi idővel van több másra.

Sminktetováló készletek itt: https://www.tetovaloszaki.hu/sminktetovalo-toll