20% akció minden tetoválógépre és tetoválókészletre az első 50 vásárlónak!

Kérdésed van? Hívj minket! +36204457300

Blog

Amikor a tetoválások - először az 1800-as években - megjelentek bűnözői vagy deviáns viselkedés jelének tekintették őket. Ma már olyannyira elterjedtek, hogy egy becslés szerint a 18 és 29 év közötti felnőttek 38 százalékának van legalább egy tetoválása. De miért? Mi a tetoválás pszichológiája?

Mindegy, hogy a barátod, a barátnőd, vagy egy családtagod, ha van tetoválása akkor mindenképpen olvasd végig ezt a cikket, mert a lehetetlenre vállalkoztunk: anélkül, hogy ismernénk téged, vagy őt, kigondoltunk néhány feledhetetlen ajándékötletet, olyat, aminek biztosan örül majd.

Amíg néhány évtizeddel ezelőtt még ritkaságnak és deviáns viselkedésnek számított a tetoválás (a rosszalló pillantásokról és a fogak között odavetett félmondatokról, utalásokról nem is beszélve) addig mára teljesen elfogadottá vált. De vajon miért tetováltatnak az emberek? Mi viszi rá őket erre? Tetoválószalonok segítségével összegyűjtöttük a legfontosabb indokokat.

Megint egy reggel, amikor ott állsz a tükör előtt, peregnek a percek és sem kedved, sem ötleted nincs, hogyan sminkeld ki magad ma. Macerás is, megint figyelni azt, hogy milyen a szemöldököd ideális íve, különben is, hogyan lesz megint mindkettő egyforma? Rengeteg érvünk van a sminktetoválás mellett, olvasd el a cikket.