20% akció minden tetoválógépre és tetoválókészletre az első 50 vásárlónak!

Kérdésed van? Hívj minket! +36204457300

Blog

Szuper ajándékötletek, ha van tetoválása

Tetoválószaki
Tetoválószaki
2021.09.21 23:09
Szuper ajándékötletek, ha van tetoválása

Mindegy, hogy a barátod, a barátnőd, vagy egy családtagod, ha van tetoválása akkor mindenképpen olvasd végig ezt a cikket, mert a lehetetlenre vállalkoztunk: anélkül, hogy ismernénk téged, vagy őt, kigondoltunk néhány feledhetetlen ajándékötletet, olyat, aminek biztosan örül majd.

Az ajándékozás pszichológiája

Az ajándékozásnak rendkívül összetett pszichológiája van: attól függően, hogy kinek ajándékozunk, nem mindegy, hogy mit, nem mindegy az értéke, az intimitásának a foka (vannak határok, amelyeket illik nem átlépni) miközben mindenképp el kell kerülnünk azt, hogy értéktelen, hasztalan vagy éppen kínos legyen. Ez főleg akkor nehéz, ha valaki kicsit távolabbi ismerős, barát, bár lehet, hogy egy közeli hozzátartozónak, rokonnak még nehezebb kiválasztani a megfelelő ajándékot.  Segíteni szeretnénk, íme néhány lenyűgöző ajándékötlet, annak, akinek van tetoválása.

Tetováló szett

Oké, az egyik legmerészebb és talán a legjobb ötlettel kezdjük, de ha tudod róla, hogy szeret tetoválni, és sok tetoválása van, szenzációs ötlet, ha egy tetoválószettel leped meg. Ezekkel (egészen egyszerűen) nem tudsz tévedni, és teljesen elérhető az áruk, kattints: https://www.tetovaloszaki.hu/tetovalo-keszlet

 

Tinta szett

Léteznek olyan tintaszettek, amelyek nem különösebben hosszú ideig látszódnak, talán pár hétig. Ezek különleges tinták, kicsit hasonlítanak a hennához. Az ilyen tintával könnyedén tud saját magán (vagy akár másokon is) gyakorolni, mesterműveket létrehozni anélkül, hogy különösebb tétje lenne, hiszen idővel eltűnik.

 

Krém nap ellen

Szuper ajándékötlet a tetováló vagy tetovált barátnak, ismerősnek egy erős UV védelmet ígérő krém. A tetoválás a bőr felső rétegére korlátozódik, ezért az UV fény hatására halványodhat (ezért nem szabad napnak kitenni, vagy szolizni menni). Egy erős UV védő tetoválás utáni krém szuper ajándékötlet, amit fel tud használni a következő tetoválásakor. Mert lesz következő ebben biztos lehetsz.

 

Kupon a kedvenc művészéhez

Oké, honnan tudod, hogy ki a kedvenc tetoválóművésze, és mit tegyél akkor, ha a kedvencének éppen nincs is semmiféle kuponja? Légy kreatív! Az egyik ismerősünk 2 óra időt adott a feleségének ajándékba akkor amikor megszületett a babájuk és látta, hogy a felesége már nagyon elfáradt az anyai szerepben. Te is lehetsz hasonlóan kreatív: készíts el egy nem létező utalványt, írd rá a megfelelő összeget és add át azt. Természetesen ez nem maga az ajándék, hisz nem lehet beváltani, de jó ajándékötlet és megmutatja az elkötelezettségedet, a szándékodat.

 

Egy könyv a tetoválásokról, mintákkal

Bárki, aki bemegy egy tetoválószalonba azonnal kap szakmai tanácsot és számtalan minta közül választhatja ki azt amit aztán tetoválásként magán viselhet majd: de mi lenne, ha meglepnéd egy ilyen könyvvel, hogy otthon, nyugodtan ki tudja választani a hozzá illő tetoválást, hogy valamivel határozottabb elképzelésekkel menjen majd a tetoválószalonba, vagy készítse el magának? Szuper ajándék!

 

Sminktetováló toll

Fura ötletnek tűnik, de miért ne? Egy sminktetováló tollal elkészítheti magának, vagy a barátnőjének a divatos és tökéletes sminktetoválást akár otthon is. A sminktetoválás egyébként nem olyan bonyolult, mint hiszed, meg fogja tanulni, és alig pár használat után profi lesz benne. Nézd meg a sminktetováló tollainkat:  https://www.tetovaloszaki.hu/sminktetovalo-toll

 

Átmeneti tetoválás

Ez egy aranyos ötlet és az egyik legolcsóbb. A matricák/átmeneti tetkók széles választékát találod, a hagyományos stílusú képektől a menő modern mintákig. Ez is nagyszerű ajándék lehet, mivel lehetővé teszi bárki számára, hogy kipróbáljanak egy ötletet vagy egy elhelyezést, mielőtt valóban elkészülne a tetoválás. Az inkbox.com és a smalltattoos.com oldalon rengeteg mintát találsz.

Lepd meg őt egy stílusos ajándékkal! https://www.tetovaloszaki.hu/